Royale woning, fris en duurzaam met een sterke eigen identiteit.
Wonen met toekomstwaarde,
opgezet met kwaliteitsvisie!

Duurzaam wonen

We zetten in op duurzaam!
De acht koopwoningen worden energieneutraal. Dat betekent een hoog wooncomfort en een lage energierekening.

De woningen in Emmeloord worden voorzien van een hoogwaardig energiepakket! Hoogwaardige isolatie, gasloos door middel van een warmtepomp en het ventilatiesysteem. Dit pakket biedt jou een toekomstbestendige en meer energieonafhankelijke woning, waar je comfortabel, maar vooral energiebewust leeft.

Bewust wonen

Hoogwaardige isolatie
De 8 woningen worden gebouwd met kwalitatief hoogwaardige (isolatie)materialen in de gevel, de begane grond vloer en het dak. Deze goede isolatie is de basis voor efficiënt gebruik van het duurzame verwarmingssysteem dat bestaat uit een lucht/waterwarmtepomp met een binnen- en een buitenunit en een boilervat voor het warme tapwater.

Ventilatie
Het is van groot belang dat je bij een goed geïsoleerde en luchtdichte woning een gezonde luchtverversing heeft. Deze luchtverversing gebeurt middels een ventilatiesysteem met natuurlijke toevoer en mechanische afvoer. Dit systeem zorgt ervoor dat de verse buitenlucht toegevoerd wordt via roosters. De afgezogen gebruikte lucht wordt mechanisch naar buiten afgevoerd.

Ontwikkeling en realisatie

  •          

Verkoopinformatie

De woningen worden verkocht door Sinke Emmeloord.

Interesse in een woning?

Schrijf je in of neem contact op met 0527 – 61 65 51.